Holleweg 18g
3925LW Scherpenzeel
033 - 285 7994 info@overeemontzorgt.nl

Een goed idee voor een kantoorpand of de nieuwe winkelformule in meerdere filialen uitrollen: het krijgt vorm door de juiste interieurmontage. Van vakmensen, met oog voor degelijk werk en zo min mogelijk overlast voor pandeigenaar en bezoeker. Overeem zorgt ervoor. Overeem interieurmontage B.V. is de onderneming van Jan Overeem, die inmiddels ruim 25 jaar ervaring als interieurmonteur en projectbegeleider heeft, bijvoorbeeld voor supermarkten en kantoor-panden. Overeem werkt met kundig personeel en door heel Nederland, met een sterk netwerk van gedegen monteurs.

WAT WIJ DOEN

 • Verzamelen van de benodigde vakmensen

  Onze vakmensen hebben een breed scala aan know-how, van ontwikkeling en voorbereiding tot en met eindmontage en oplevering. Wij selecteren iedereen persoonlijk en op individuele sterke punten zodat we altijd de juiste persoon/personen inzetten.

 • Bewaking van een voorspoedige planning

  Wij hebben een brede portefeuille van zelfstandige ondernemers en combineren dit met onze eigen mensen. Hierdoor kunnen we zowel op de lange termijn als op korte termijn adequaat reageren. En de kwaliteit geven die wij vereisen.

 • Directe aansturing op de werkvloer

  Door de combinatie van onze eigen mensen en externen hebben we vaste aanspreekpunten en een duidelijke aansturing van de klant naar de werkuitvoering.

 • Eindcontrole op de gedane werlzaamheden

  Doordat wij het gehele project aansturen en genoeg know-how hebben en zelf input geven, kunnen wij niet alleen een correcte eindcontrole uitvoeren en het resultaat conform opdracht opleveren, maar vooral de klant ontzorgen.

 

 

 
PROJECTEN

Onze klanten

Van retail tot kantoorpand en zelfs particulieren, Overeem werkt met plezier voor deze klanten: