Holleweg 18g
3925LW Scherpenzeel
033 - 285 7994 info@overeemontzorgt.nl

Projectbegeleiding is een vak apart. Niet alleen de planning, ook de uitvoering moet kloppen en aan hoge kwaliteitseisen van de opdrachtgever voldoen. Bij een compleet nieuw gebouw en wanneer een bestaand interieur vervangen moet worden. Overeem projectbegeleiding is het bedrijf van Jan Overeem, een vakman met ruim 25 jaar ervaring als projectbegeleider en als interieurmonteur voor bijvoorbeeld supermarkten en witgoedzaken. Overeem werkt met vakmensen en zorgt zo samen voor optimale projectbegeleiding bij bijvoorbeeld (winkel)interieurmontage.

WAT WIJ DOEN

 • Verzamelen van de benodigde vakmensen

  Onze vakmensen hebben een breed scala aan know-how, van ontwikkeling en voorbereiding tot en met eindmontage en oplevering. Wij selecteren iedereen persoonlijk en op individuele sterke punten zodat altijd de juiste persoon/personen hebben.

 • Bewaking van een voorspoedige planning

  Wij hebben een brede portefeuille van zelfstandige ondernemers en combineren dit met onze eigen mensen. Hierdoor kunnen we zowel op de lange termijn als op korte termijn adequaat reageren. En de kwaliteit geven die wij vereisen.

 • Directe aansturing op de werkvloer

  Door de combinatie van onze eigen mensen en zelfstandige hebben we hierdoor een vast aanspreekpunt en een duidelijke aansturing van de klant naar de werkuitvoering.

 • Eindcontrole op de gedane werlzaamheden

  Doordat wij het gehele project aansturen en genoeg know how en zelf input geven, kunnen wij niet alleen een correcte eindcontrole uitvoeren en het resultaat conform opdracht opleveren. Maar vooral de klant Ontzorgen.

Projectmanagement Jezz

Sinds 2012 werken wij voor Jeroen Vonck eigenaar van Jezz Projectmanagement. Hierbij hebben we een een goede werkverhouding opgebouwd waardoor we steeds een actievere rol spelen voor Jezz projectmanagement. Hierin hebben we totale verbouwingen maar ook vernieuwingen van o.a. Vomar, Dirk van den Broek en (Super)Coop succesvol begeleid.

 

PROJECTEN

Onze klanten

Van retail tot kantoorpand en zelfs particulieren, Overeem werkt met plezier voor deze klanten: